KR-Ociec napisał(a):PannaJot napisał(a): Gwałty są najistostniejesze! juz samo to ze o nich zapomniałeś jest trochę przerażajace
No dobra, mea culpa - "zapomniałem" - ale napisałem, że: "...to oczywiste..." więc chyba OK ??? - wybieraj kolejność![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rumcajs napisał(a):Cześć, i ja się dopiszę, bo w życiu nie było tu takiego przywitania
KR-Ociec napisał(a):No popatrz "rumcajsku" - a wystarczy tylko wkleić sweet-focie z FotoSchopa na Avatara i sukces gotowy !!!![]()
dlugi348 napisał(a):Musze sie zgodzic z Rumcajsem sporo postow w Twoim powitaniu sie pojawia i milo sie czyta
PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):No popatrz "rumcajsku" - a wystarczy tylko wkleić sweet-focie z FotoSchopa na Avatara i sukces gotowy !!!![]()
Jestem oburzona! :O ;D
Akurat ta fota byla robiona telefonem i jest jakosci tostera.
Wkleje wieksze dla jasnosci jak dopadne kompa!;D
Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):PannaJot napisał(a): Gwałty są najistostniejesze! juz samo to ze o nich zapomniałeś jest trochę przerażajace
No dobra, mea culpa - "zapomniałem" - ale napisałem, że: "...to oczywiste..." więc chyba OK ??? - wybieraj kolejność![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ales mnie zalatwil tym wybieraniem..

BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):No popatrz "rumcajsku" - a wystarczy tylko wkleić sweet-focie z FotoSchopa na Avatara i sukces gotowy !!!![]()
Chyba się nigdy nie doczekamy na tą sesję

Abek napisał(a):PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):PannaJot napisał(a): Gwałty są najistostniejesze! juz samo to ze o nich zapomniałeś jest trochę przerażajace
![]()
![]()
![]()
![]()
Aż mi się dowcip przypomniał.
Ciemna noc w parku. W krzakach broi facet z kobitką i nagle mówi:
- To może teraz Ty na gorze?
- Ty chyba rzadko gwałcisz prawda? - odpowiedziała dziewczyna

PannaJot napisał(a):BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):No popatrz "rumcajsku" - a wystarczy tylko wkleić sweet-focie z FotoSchopa na Avatara i sukces gotowy !!!![]()
Aaaaaaaaaaa czyli mnie podpuszczacie !![]()
aluj:

PannaJot napisał(a):Abek napisał(a):PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):PannaJot napisał(a): Gwałty są najistostniejesze! juz samo to ze o nich zapomniałeś jest trochę przerażajace
![]()
![]()
![]()
![]()
Aż mi się dowcip przypomniał.
Ciemna noc w parku. W krzakach broi facet z kobitką i nagle mówi:
- To może teraz Ty na gorze?
- Ty chyba rzadko gwałcisz prawda? - odpowiedziała dziewczyna
Za dowcip w skali od 1-10 otrzymujesz 6 Strasburgerów

KR-Ociec napisał(a):Uuuuhahahaaaaaa !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Składam oficjalny wniosek:
- PRZENOSIMY "SB: na DZIAŁ POWITALNIA / do: "PannaJot" !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):BiEdRoN napisał(a):PannaJot napisał(a):KR-Ociec napisał(a):No popatrz "rumcajsku" - a wystarczy tylko wkleić sweet-focie z FotoSchopa na Avatara i sukces gotowy !!!![]()
Aaaaaaaaaaa czyli mnie podpuszczacie !![]()
aluj:
My czekamy, a nie podpuszczamy

Abek napisał(a):To zostane przy 6

KR-Ociec napisał(a):Uuuu-ha-ha- akurat !!!
A na liście Cie nie ma !!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość