Przedni błotnik też przedliftowy. Najlepiej niech sprzedający poda nr VIN, to sprawdzisz sobie rok produkcji. Wydaje mi się, że 2004 to może pierwsza rejestracja w kraju.
sprzedający potwierdził, ze data prod to 2014, to czemu w tym samym ogłoszeniu jest podana data I rej 10.2013? i taki "niski" przebieg juz ci nie przeszkadza???
jedno jest pewne, byłoby to pierwsze jajo na forum które z rocznika 2004 ma starą "budę"
a jak już pojedziesz go obejrzeć, to przynajmniej zerknij na ten filtr oleju i barwe oleju w okienku, bo w każdym ogloszeniu od handlarza tez pada to magiczne zdanie
Czegoś nie łapię. Endrus, szukasz po całej Polsce jajka do kupienia jak na forum masz w tych pieniądzach wystawione pewne znane i zadbane 3/4 litra viewtopic.php?f=19&t=6174&p=82019#p82019 to po co przeglądać jakieś padaki z internetowych ogłoszeń ?
DeElcano napisał(a):możesz napisać tutaj ? też jestem ciekaw o co kaman.
Mi zwyczajnie egzemplarz kolegi z forum nie przypadł do gustu a już na pewno nie za te pieniądze. Oczywiście to moja subiektywna opinia. Każdemu kto szuka polecam samemu obejrzeć.