http://allegro.pl/klucz-dynamometryczny ... 89512.html
Wałki chyba się dokręca małym momentem więc klucz o takim zakresie może przesadzić co nie?

chicken napisał(a):paavo91, Moim zdaniem to TOPEX to tylko młotki,śrubokręty, itp... Ile razy kupiłem coś bardziej skomplikowanego to zawsze żałowałem - na poziomicy topexa bałem się wstawiać drzwi łazienkowe bo w każdą strone pokazywała inaczej, imbusy po kilku użyciach robiły się okrągłe, dwa tyg temu kupiłem pistolet do kleju na ciepło topexa i przedwczoraj tak pierdyknał że klej nawet przez spust wyszedł i po pistolecieale to tylko moja opinia moze inni maja lepsze
)Pan W napisał(a):Może jakiś mod to wydzieli do osobnego wątku.
Oby się warny nie posypały za OFFTOP ale ja też swoje 3 grosze wcisnę bo narzędzi używam prawie codziennie robiąc tzw. fuszki w garażu.
Mam mi. komplet grzechotek 1/2" NEO z logotypem TVN TURBO na każdym elemencie i powiem szczerze nie zawiódł mnie a używam go często. Mam też kilka innych gratów z NEO i dają radę. Na tle konkurencji Yato, Coval, Kingtony, Jonnesway które też mam są ok. faktycznie jakość TOPEX-u kilka lat wstecz (posiadam narzędzia w sprzedaży) była delikatnie mówiąc wątpliwa. Moi klienci nie raz wracali z pękniętym pistoletem do silikony, śrubokrętem krzyżakowym który stał się pobijakiem itd.. Obecnie widać, że jakość poszła do góry. Ale chciałbym abyś Expert Grupy Topex, wypowiedział się na temat konkurencji, co warto u was kupić a czego raczej nie (mam tak z handlowcem z Covala który mówi uczciwie których jego produktów unikać)
Miksol napisał(a):Wydać 200zł na komplet 90elementów i marudzić, że się bity ukręcają, a trajkotka puszcza...

Miksol napisał(a):Panowie Panowie... Ja tam expertem może wielkim nie jestem, ale wiem jedno są narzędzia tanie amatorskie i drogie profesjonalne. Topex, Yato, Stanley, Casto itd to tani budżet, dla okazjonalnego dłubka...
Wiem natomiast jedno... Napisz mi gdzie znajduje się fabryka waszego Topexa?? Nie firma, czy dystrybutor, ale produkcja...
WYBACZ ALE MAM SERDECZNIE DOŚĆ TWOJEJ AUTO-REKLAMY SZAJSU !!!!
- lubiących "pogrzebać w garażu - albo mających własny warsztat / Firmę - DAJ IM MOŻLIWOŚĆ PRZETESTOWANIA OWYCH WSPANIAŁOŚCI !!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości