Abek, w sumie to ja też mam zapalniczkę w moto ale na polu namiotowym jest możliwość podpięcia się do prąda
planowany wyjazd na chwilę obecną około 8:30 w sobotę myślę, że w piątek wieczorkiem jak będzie większość to możemy zadecydować czy jedziemy wszędzie czy jak i ewentualnie wyjedziemy ciut później
się dokładnie zobaczy, ale w planach jest 8:30
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!!Ale nie zawsze przeżyje...
[SCH]Marcin, - LITOŚCI !!! Będę musiał się zedrzeć z wyrka o 6.00 najpóźniej ... Ale niech tam... zaszaleję
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
10??? to musielibyśmy mocno ograniczyć miejsca do zwiedzania ale się zobaczy... ewentualnie niech każdy kto ma zamiar przyjechać dopiero w sobotę napisze do mnie sms'a ze swoim nickiem to dam wam znać co uradzimy w piątek wieczorkiem bo tu się ludzie mało wypowiadają (choć były już głosy, że może nieco później)
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!!Ale nie zawsze przeżyje...
[SCH]Marcin, jutro bede do niego dzwonił, żeby się określił w jedną lub druga stronę.
Jak się dowiem to albo Karol da znać albo ja napisze tutaj lub via PW co z nim.
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
Oj Panowie. Właśnie siedze w domu i się pakuję. No wiecie, gacie, skarpety, spodnie, wędka i takie tam. I tak się zastanawiam, co mi jeszcze potrzeba na polu namiotowym .... Qrwa gdzie ? Ja pierdziu - przecież do cholery nie mam namiotu :-) nosz pieron by trafił ten mój pusty łeb. Teraz muszę zamiast iść spać to zasuwać do kumpla po jakiś hangar :-) ech
Ale micha mi się cieszy na myśl o tym zlocie jak dziecku w sklepie ze słodyczami :-P
Było zajedwabiście Wielkie dzięki dla wszystkich obecnych za kupe rewelacyjnych wrażeń. Masę śmiechu i zabawy. Gratulacje dla Marcina za organizację ......... no dobra dla JenJer też powiem tyle - rewelacja
No i oczywiście wielkie niczym nie zasłużone podziękowania dla Administracji tego forum za totalny brak zainteresowania i pomocy choćby technicznej przy organizacji jedynego od wielu lat zlotu GSXF.PL - Nie dziękujemy
A ja właśnie siedzę sobie na działce i grilluję te kiełby co to ich nie daliśmy rady pożreć
Pozdroovka dla wszystkich obecnych na zlocie. Jesteście zajebiści ;-)
Do zobaczyska next time.
Powróciłem i nawet się nie zgubiłem haha. Zlot - zajebisty. Ludzie - aż żal się było rozjeżdzac.
Kto nie był niech żałuje i szykuje się na kolejny (mam nadzieję) zlot.
Czekam na zdjęcia, filmy itp Dzięki