przez Wielkiwadek » sobota, 7 stycznia 2012, 22:12
Witam
Jest Kamil, lat 19 i mieszkam w Łodzi. Jeżdżę od 5miesięcy Suzuki GSX 750F z 2001 roku. Jest to mój pierwszy motocykl z którego jestem bardzo zadowolony
przez Wielkiwadek » niedziela, 8 stycznia 2012, 12:28
Tak wiem wiem, miałem już to dawno zrobić ale jakoś okazji nie było Teraz niestety będę musiał chyba napisać w dziale sprzedam więc nie wypadało by się nie przywitać heh
przez Wielkiwadek » niedziela, 8 stycznia 2012, 13:48
Byłem u znajomego mechanika zapytać się o synchro gaźników, bo wszystko inne sam serwisuje, mimo że nie jest jeszcze konieczne synchro bo wszystko dobrze śmiga ale na wiosnę chce by wszystko było zrobione i zobaczyłem że ma R6 na sprzedaż, i padł pomysł by ją kupić. Jeśli nie znajdę klienta to też będę się cieszył bo jestem z jajka bardzo zadowolony, bo wiem w jakim stanie jest
przez KR-Ociec » niedziela, 8 stycznia 2012, 15:17
Witaj.
Trochę smutne słyszeć, że GSX-F nie jest Twoim szczytem marzeń, ale może zmienisz zdanie?
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
przez Wielkiwadek » niedziela, 8 stycznia 2012, 16:42
Jeśli się nie sprzeda do końca stycznia to zostaje u mnie Na siłę sprzedawać nie będę, na razie czekam na odpowiedz kumpla, a w między czasie wystawie go gdzieś w necie.
Elo ziomus Nie sprzedawaj suzi, zamiast tego pozakladaj w koncu te owiewki i posmigamy wiecej w tym roku, bo jak na razie tylko na obstawce nam sie udalo spotkac Pozdr
- Suzuki GSX750F K6 - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D GLS Long