przez _MavericK_ » piątek, 11 listopada 2011, 10:06
Witam, na imię mam Grzesiek, jestem ze Śląska
Mój motocykl to Suzuki Gsxf 600,wcześniej jeździłem na Honda VFR400, na co dzień jestem kierowcą zawodowym.Planuje przez zimę zając się moim sprzętem,wstyd przyznać ale troszkę go zaniedbałem z racji wykonywanego zawodu..Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano piątek, 11 listopada 2011, 10:27 przez _MavericK_, łącznie edytowano 1 raz
przez _MavericK_ » niedziela, 13 listopada 2011, 12:41
Widzę tu kolegów z całej Polski,Stolica,Pomorze,Podkarpacie-Tarnobrzeg - bardzo lubię miasto,Machów-zalew i jego historie ,graniczący z nim Sandomierz:), Żagań,Żagań dużo tam jeździłem,eleganckie drogi:)i duuuuzooo lasów,te rejony przygraniczne,to jakieś poligony wojskowe?od kogoś to słyszałem z Żagania,pozdrawiam i mam nadzieje ze będzie nam się dobrze współpracowało:)
przez KR-Ociec » niedziela, 13 listopada 2011, 20:53
Powitać miłośnika Południa.
Kłania się Dębica - ps.: na jakich gumach latasz? Bo na pewno od Goodyear-a; czyli TC-Dębica.
Pzdr.
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
przez _MavericK_ » sobota, 19 listopada 2011, 23:30
KR-Ociec napisał(a):Powitać miłośnika Południa. Kłania się Dębica - ps.: na jakich gumach latasz? Bo na pewno od Goodyear-a; czyli TC-Dębica. Pzdr.
Podgrodzie to niedaleko Dębicy co nie? a jeśli chodzi o gumy to Michelin'ki , ale już czas na nie zastanawiam się czy nie włożyć szerszej niż wg wskazań producenta..
przez Schummi » niedziela, 20 listopada 2011, 16:02
powitać
sprzęt skoro zaniedbany to przerwa zimowa idealnie się nadaje by przywrócić stan idealny ja zaczynam jak tylko znajdę miejsce do rozkręcania bo u siebie w garażu nie mam miejsca
Pieszy zawsze ma pierwszeństwo!!!Ale nie zawsze przeżyje...