przez robert200pl » środa, 28 września 2011, 20:19
Witam, mam 20 lat mieszkam w łódzkiem, a studiuje we Wrocławiu, narazie nie mam motocykla, mam fundusz, planuje kupic GSXFa 600 najlepiej jajko Moja przygoda z motocyklami zaczela sie na Ogarze 200 i prawku na kat. A mam nadzieje ze nie predko się skończy Pozdrawiam forumowiczów
Co do kupna sprzetu - na łodzkim forum pojawilo sie ogloszenie, co prawda z imbrykiem, ale moze Cie zainteresuje - osobiscie nie znam wlasciciela, ale zawsze mozesz podjechac i zobaczyc, do Justynowa daleko nie jest:
przez KR-Ociec » środa, 5 października 2011, 07:03
Cześć.
Powodzenia w zakupie!
Pzdr.
Ps.: co do wcześniej podanego linku do aukcji Allegro to na ostatnim foto brakuje crasha na prawej kierze - czyżby po ślizgu?
Ostatnio edytowano środa, 5 października 2011, 07:07 przez KR-Ociec, łącznie edytowano 1 raz
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
przez chrom » czwartek, 20 października 2011, 21:24
Witam kolego jesli bedziesz zainteresowany imbrykiem to ja wciaz chce sprzedac swoja maszyne tak,ze zapraszam wszystko opisane w aukcij moto naprawde godne polecenia,jesli chcesz cos wiecej wiedziec to dzwon,albo pisz aha jesli bedziesz naprawde zainteresowany to jesli chodzi o cene napewno sie dogadamy Pozdrawiam...