skoro wszyscy się witają to i ja napiszę kilka słów o sobie
więc... znalazłem się tutaj za sprawą niejakiego "Brodatego" (tak mi gościu podpisał się pod wiadomością polecającą to forum)
fajnie bo właśnie czegoś takiego poszukiwałem ale że nie jestem jeszcze dobrze zorientowany w temacie motocykli to nie bardzo wiedziałem co wybrać i tak się trafiło
mam nadzieję że dobrze
teraz coś o sobie:
mam na imię Marcin (można wywnioskować z nick'a) i mieszkam w okolicach Kielc (świętokrzyskie)... jestem szczęśliwym posiadaczem SUZUKI GSX600F z 2000 roku (fotka w późniejszym terminie).
Moto mam od 3 sezonów i jest to pierwsza moja maszyna - tak więc staż niedługi, ale cały czas się uczę
postanowiłem się zapisać do forum (może dołączę również do grona klubowiczów jak mi się tu spodoba) bo chciałbym mieć jakieś aktualne informacje o zlotach i innych tego typu imprezach
jeśli chodzi o "ta sytuację rodzinną" to poprostu w zeszłym roku zostałem szczęśliwym tatusiem i narazie musiałem trochę "zwolnić" z jazdami choć jeszcze tak naprawdę się nie rozpędziłem
to chyba tyle bo jak na pierwszy raz to chyba i tak sporo napisałem "o niczym"
Pozdrawiam
[SCH]Marcin
p.s.
to SCH to skrót od mojego pseudo czyli SCHUMMI (czyt. szumi) lub pełne rozwinięcie SCHUMMAHER (właśnie tak jak ten słynny kierowca F1)... osobiście wolę "szumi" lub poprostu SCH