Witam,
Na początek chciałbym się przywitać ze wszystkimi użytkownikami tego forum

Ogólnie to mam na imię Kuba, mam 23 lata i mieszkam w Luboniu / poznań. Nie posiadam motocykla w chwili obecnej w sumie to nigdy go nie posiadałem

. Mało tego nie mam nawet prawka na kategorie A... ale, w tym tygodniu mam zamiar zapisać się na kurs i go rzecz jasna zdać

następnym krokiem, który chciałbym poczynić jest kupno motocykla. Ja się nie trudno domyśleć będzie to suzi raczej 600

(jajeczko). Doskonale zdaje sobię sprawę, że jest to mocna maszyna jak na pierwsze moto, ale już postanowiłem. Mogę mieć jedynie nadzieję, że będę nią jeździł tak jak samochodem, czyli wydaje mi się, że z głową. Ogólnie zawsze interesowałem się motoryzacją, ale nagle zapragnąłem przesiąść się z 4 na 2 kółka. Planuje kupić motocykl z rocznika 1998-2000 bo na taki mnie jedynie stać. Mam do was również pytanie ( jeżeli nie w tym dziale to z góry przepraszam )Ile trzeba mieć pieniążków na sensowny egzemplarz z tych lat> ( dodam tylko, że motocykl mam zamiar kupić dopiero w okresie zimowym, gdyż jak mi się wydaje sprzęty są wtedy tańsze ).
A i dodam tylko, że jestem studentem IV roku socjologii oraz, że mam psa mopsa, którym jestem zafascynowany
PS mimo iż nie mam uprawnień to moja wizyta na tym forum nie jest przypadkowa. Chcę kupić ten motocykl i jeżeli życie nie spłata mi figla to do końca roku będę jego posiadaczem. Motorek kupuję jako dodatkowy środek lokomocji ( weekendowy ) gdyż mam swoje auto, które przestało mi wystarczać jako pasja
pozdrawiam serdecznie