firefox napisał(a):Widac jestes z dziury zabitej dechami, ze wstydzisz sie podac jej nazwe. Nie chce mi sie gadac z takimi kapucynami...
sluchaj pajacu z "wawki" to czy ja podaje tu miejscowosc czy nie to nie twoj problem, jak chcesz mnie odwiedzic to napisz a jak ci nie odpowiada moj profil to nie odwiedzaj!!!!???? ale ja sie pozniej nie musze wisywac pomozcie bo mi motor zarabali....troche prywatnosci.....wlasnie przez tekich idiotow jak ty nic nie pisalem na forum do czasu az nie dostalem upomnienia od admina(moderatora) a to forum nie jest po to zeby ludziom ublizac dla takich cembalow jest
www.dziecineostrady.pl i tam mozesz "poklikac" szerokosci na dziurawych ulicach stolicy

a admini i moderatorzy sa jak na kazdym forum zeby dawac upomnienia za glupoty ale takich popier**** toleruja
P.S. mialem przylaczyc sie do wsparcia tego forum ale widze ze szkoda kasy
i jeszcze jedno jakbys byl takim cwaniakiem tzn. hackerem a z twojego baneru wynika ze powinienes to bys mnie zlokalizowal
Ostatnio edytowano środa, 26 stycznia 2011, 21:42 przez kali6, łącznie edytowano 1 raz