Nyuno napisał(a):No ja należę do klubu, mam nawet naszywkę
guardian_angel napisał(a):A co komu do tego co mam na plecach na koszulce namalowane.
Jak będę miał gołą babę czy to znaczy że jestem w klubie lubiących gołe baby czy po prostu lubię gołe baby, a może jestem zboczeńcem. Popierdolone te zasady MC.
Róbmy swoje to co najbardziej lubimy i tyle.
Amen.
Kolego doczytaj najpierw, zanim takie zdania będziesz prawił: www.prm.riders.plfirefox napisał(a):A klub nie jest legalny, nie zostal w zadnej panstwowej instytucji zarejestrowany. Klub w tej sytuacji jest nazwa umowna.
Nyuno napisał(a):Kolego doczytaj najpierw, zanim takie zdania będziesz prawił: www.prm.riders.plfirefox napisał(a):A klub nie jest legalny, nie zostal w zadnej panstwowej instytucji zarejestrowany. Klub w tej sytuacji jest nazwa umowna.
Stowarzyszenie. Rejestracji dokonują wojewódzkie sady rejestrowe. Komitet założycielski musi liczyć co najmniej 15 osób i trzeba opracować statut zgodny z ustawą "Prawo o stowarzyszeniach" (Dziennik Ustaw z 1989 r., nr 20, poz. 104;
z roku 1990, nr 14, poz. 86; oraz z 1996 r., nr 27, poz. 119.). Po zarejestrowaniu klub ma osobowość prawną, może prowadzić działalność statutową i gospodarczą, przyjmować darowizny, spadki, korzystać z ofiarności społecznej, wy-stawiać oficjalne rachunki sponsorom. To droga najtrudniejsza, ale i przynosząca określone korzyści dla klubu.
Nyuno napisał(a):Jak ja nie lubię niekompetentnych wypowiedzi w tym stylu...
Te "pierdoły", Kolego, są twardym dowodem, że gadasz bzdury.
Proszę bardzo:Stowarzyszenie. Rejestracji dokonują wojewódzkie sady rejestrowe. Komitet założycielski musi liczyć co najmniej 15 osób i trzeba opracować statut zgodny z ustawą "Prawo o stowarzyszeniach" (Dziennik Ustaw z 1989 r., nr 20, poz. 104;
z roku 1990, nr 14, poz. 86; oraz z 1996 r., nr 27, poz. 119.). Po zarejestrowaniu klub ma osobowość prawną, może prowadzić działalność statutową i gospodarczą, przyjmować darowizny, spadki, korzystać z ofiarności społecznej, wy-stawiać oficjalne rachunki sponsorom. To droga najtrudniejsza, ale i przynosząca określone korzyści dla klubu.
Także z całym szacunkiem, ale jak czegoś nie wiesz, to nie pierdol głupot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość