Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Bemowo 13.04.2013

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Bemowo 13.04.2013

Postprzez wasatyperez » środa, 27 marca 2013, 23:56

Nie zauważyłem niczego na ten temat więc piszę. Rozumiem, że parę osób się wybiera i może fajnie by było ustawić się wcześniej i polecieć tam w większej grupie? Ja osobiście jeszcze nikogo nie znam więc to chyba będzie najbliższa okazja. pozdro
www.universal-sklep.com

Komputery i peryferia, AGD, RTV i wiele innych pierdół :D
wasatyperez

Postprzez Budzik » czwartek, 28 marca 2013, 08:56

Szczerze mowiac to wole sie ustawic i pojechac gdzie indziej niz na bemowo. Bo to juz nie otwarcie sezonu motocyklowego tylko komercha i marketing. Strasznie przereklamowane i wiecej atrakcji dla zwyklych zjadaczy chleba niz motocyklistow. Tam motocyklici sa atrakcja dla odwiedzajacych, o tak to bym nazwal.
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez Sokol » niedziela, 31 marca 2013, 00:26

Raz bylem w 2008 roku porazka ,wiecej nie bylem juz
Sokol

Postprzez wasatyperez » środa, 10 kwietnia 2013, 01:40

Nie znam ..charakterystyki,, tego forum ale poważnie nikt się nie wybiera??
jak napisał Budzik: Szczerze mowiac to wole sie ustawic i pojechac gdzie indziej niz na bemowo. Bo to juz nie otwarcie sezonu motocyklowego tylko komercha i marketing. Strasznie przereklamowane i wiecej atrakcji dla zwyklych zjadaczy chleba niz motocyklistow. Tam motocyklici sa atrakcja dla odwiedzajacych, o tak to bym nazwal. ,,,

Moim zdaniem zawsze będziemy atrakcją dla przeciętnych ludzi którzy przemieszczają się z punktu A do punktu B swoimi puszkami i nie mają zielonego pojęcia o przyjemności jazdy motocyklem, bo po prostu nie mają jaj albo są zajęci jakimś innym bullshit'em który nie sprawia im przyjemności.... Nie che mi się odpowiadać dosadniej na posty więc porównajcie to np do wyjazdu dziesięciu motocyklistów do domu dziecka, gdzie każdy maluch się jara, chodzi na około, dotyka i podziwia zadając pytania... to jest fajna sprawa... Wiadomo, że na Bemowie jesteśmy atrakcją ale to ma swoje plusy! Można siedzieć w domu i żreć parówki przed telewizorem albo przyjechać, spotkać się przy okazji tej zjebanej pogody, dać troche radości tym cipowatym tatusiom z ich cipowatymi synkami i przede wszystkim spotkać się na karkówce z piwem i pogadać...
www.universal-sklep.com

wasatyperez

Postprzez Budzik » środa, 10 kwietnia 2013, 04:44

Ja tam nawet jezdzilem kilka lat ale ogolnie impreza zmienia klimat na taka gdzie organizator zarabia $$$. Nie wiem czy chce wydac 25zl za wjazd(koszulka,znaczek zlotowy extra platne i to nie malo- znaczek powinien byc gratis wg mnie) i patrzec jak polmozgie spoleczenstwo w dresach spuszcza sie nad nieswoimi sprzetami kreci manetka a jak nikr nie patrzy to i siada na sprzecie by machnac foto na fb czy inna fotka.pl

Parada jest niezabezpieczona i zle zorganizowana. Ulice sa pseldo zamkniete1 radiowoz na poczatki i 1 na koncu. Masa gowniarzerii jedzie na skuterkach jak chce- slalomem w poprzek wyprzedza zatrzymuje sie na srodku.

Nadal utrzymuje ze mozna sie spotkac i otworzyc sezon ale w swoim gronie. Na pewno kazdy z nas zna knajpe gdzie mozna fajnie zjesc nawet karkowe i pogadac w spokoju.
Budzik

Postprzez DeElcano » środa, 10 kwietnia 2013, 08:06

zdecydowanie zgadzam się z Budzikiem, zapomniał jeszcze dopisać że to dzień dla misiaków którzy ustawiają się przed wjazdem i zabierają co drugiemu dowód, za wydech, kierunki, lusterka itd itp.
DeElcano

Postprzez Gof » środa, 10 kwietnia 2013, 13:23

Też się zgadzam, nie warto. Zostawmy Bemowo dzieciom na skuterkach. Dużo lepiej jest się po prostu spotkać i polatać. A karkówka... IMO na siedzenie przy piwie i żarcie karkówki był czas zimą, ja osobiście wolę jeździć.
Gof

Postprzez Jabol80 » środa, 10 kwietnia 2013, 16:38

Budzik napisał(a):
Nadal utrzymuje ze mozna sie spotkac i otworzyc sezon ale w swoim gronie. Na pewno kazdy z nas zna knajpe gdzie mozna fajnie zjesc nawet karkowe i pogadac w spokoju.

Jak byście chcieli sie spotkać przy karkówce ,browarku czy kto co woli ,obok mnie jest
ciekawe miejsce .
Można usiąść na zewnątrz są ławki lub w środku .
Z ulicy nie widać co jest na parkingu ,ławki kilka metrów od miejsc postojowych tak wiec wszystko na oku,tłoku nie ma..
Miejscówka na ulicy Grochowkiej obok weterynarii przy rondze Wiatraczna.

http://www.klubfart.pl/lokalizacja

[ Dodano: 10-04-13, 18:39 ]
Na otwarcie motocykliści powinni wjeżdzać za połowę ceny zwykłego biletu ,w końcu tak jak napisał Budzik my również jesteśmy atrakcją.
Jabol80
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Gof » piątek, 12 kwietnia 2013, 12:00

A może zamiast Bemowa wybrać się na otwarcie sezonu motocykli zabytkowych?

http://gsxf.pl/viewtopic.php?t=4672
Gof

Postprzez vooodooster » sobota, 13 kwietnia 2013, 12:53

jak cos daj znac mogę podjechać 534-696-686 vooodoo lub Tomek
vooodooster

Postprzez wasatyperez » sobota, 13 kwietnia 2013, 20:08

No i pojechałem na samą paradę, trasa była fajniejsza niż w zeszłym roku, naoglądałem się i nasłuchałem różnych sprzętów i jestem zadowolony :P
www.universal-sklep.com

wasatyperez

Postprzez artur-suz-wawa » sobota, 13 kwietnia 2013, 20:23

Tez bylem na bemowie , a to znalazlem w necie w czterdziestej sekundzie filmu ja i moja suzana
http://www.youtube.com/watch?v=PXFDon0IJnk
artur-suz-wawa

Postprzez moro99 » sobota, 13 kwietnia 2013, 20:30

tam gdzies pozniej tez zolte jajo widzialem - 1:59
Ostatnio edytowano sobota, 13 kwietnia 2013, 20:32 przez moro99, łącznie edytowano 1 raz
moro99

Postprzez Budzik » niedziela, 14 kwietnia 2013, 10:33

bylem an chwiel spotkac sie ze znajomymi, przy okazji spotkalem Jabola80.
sporo jajek stalo, glownie czarnych i jedno niebieskie
Budzik

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...