Jazda.pl

Jazda.pl

Postprzez jazdapl » czwartek, 3 czerwca 2010, 01:59

Hey :)

Witam się dzisiaj z Wami na Forum jako Jazda.pl gdyż reprezentuję ten oto motocyklowo-samochodowy portal społecznościowy ;) W następnej kolejności chciałabym się podzielić z Wami fotami z Racing Show 2010 - Pucharu Lubelszczyzny w wyścigach motocyklowych w Waszym temacie na stronie http://www.gsxf.pl/viewtopic.php?p=1555 ... 0f30a57a36 :) Jazda.pl dopiero ruszyła, ma wiele błędów i daleko jej do mistrzostwa świata, ale cały czas ostro działamy i mamy nadzieję na wielkie postępy :) Będzie wyglądała lepiej, będzie więcej rzeczy, więcej wydarzeń, relacji, zdjęć, filmów i artykułów :) A przede wszystkim chcemy się przydać ludziom :) Dopiero się rozkręcamy i liczymy na wyrozumiałość ;)

Pozdrawiam
Lisa
Jazda.pl
jazdapl

Postprzez Mars » czwartek, 3 czerwca 2010, 07:19

Witaj :D
Mars

Postprzez Nyuno » czwartek, 3 czerwca 2010, 08:30

Witamy nocnego marka (nocną markę? ;) )
Obrazek
Nyuno

Postprzez zolwik » czwartek, 3 czerwca 2010, 09:39

Powitany,

Ależ reklama , może bedziemy wzajemnie pomocni .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez pegaz » czwartek, 3 czerwca 2010, 09:45

Witaj,

Fajnie ze wpadlas na Nasze forum, ale poza reklama to chyba z motocyklami Suzuki GSXF nie masz wiele wspolnego.
Ostatnio edytowano czwartek, 3 czerwca 2010, 09:47 przez pegaz, łącznie edytowano 1 raz
pegaz

Postprzez firefox » czwartek, 3 czerwca 2010, 10:21

pegaz napisał(a):Witaj,

Fajnie ze wpadlas na Nasze forum, ale poza reklama to chyba z motocyklami Suzuki GSXF nie masz wiele wspolnego.

Ale pewnie admini chetnie sie wymienia jakas reklama tak zeby uzytkownicy tego forum trafiali na Twoja strone i odwrotnie, jesli znajdzie sie miejsce na tym portalu reklamujace nasze forum byloby super.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Byniu » czwartek, 3 czerwca 2010, 17:39

witam i sukcesów życzę :brawo:
No risk no fun
Byniu

Postprzez guardian_angel » piątek, 4 czerwca 2010, 09:39

Witam
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez TasmaN » piątek, 4 czerwca 2010, 09:51

Witaj Lisa,

mam nadzieje ze oprocz przedstawienia swojego portalu u nas na forum, bedziesz tu zagladac i brac udzial w dyskusjach.

Odezwij sie do mnie na PW, prosze :)
TasmaN

Postprzez Nyuno » piątek, 4 czerwca 2010, 11:59

Ocho... następny głodny samiec :P
Obrazek
Nyuno

Postprzez jazdapl » sobota, 5 czerwca 2010, 14:49

No no, ile pozytywnych powitań :D Bardzo wszystkim dziękuję :)

zolwik - na pewno będziemy wzajemnie pomocni :) Chcielibyśmy się dzielić z Wami informacjami, relacjami i zdjęciami z imprez, które Was interesują a także być wszędzie tam, gdzie i Wy będziecie :mrgreen:
pegaz - a skąd wiesz :P a właśnie, że mam dużo wspólnego :D mam w swoim moto koła od GSXFa 600 :mrgreen:
firefox - super :) skontaktujemy się z Tobą na priv w tej sprawie :D
Tasman - żeby nie było, że tylko spamuję i w ogóle :mrgreen: to założyłam też konto prywatne (proszę bardzo - http://gsxf.pl/viewtopic.php?p=16577&si ... 4dbd#16577 :P) Jedna już osoba bardzo mnie zachęciła :P więc będę tu chyba zaglądać często :D

Pozdrawiam :)
Lisa
Jazda.pl
jazdapl

Powrót do POWITALNIA